viernes, 27 de julio de 2007

Nueva Giganta

















la prensa local parla de l' esdeveniment al diumenge 22 de juliol del 2007

La Geganta Lionor ha estat batejada aquest dissabte 21 de Juliol del 2007 dins els actes festius de l’ Associcació de veïns Jaume I el Conqueridor per la Sra.Neus Bernaus i Gaset, esposa del paer en cap Angel Ros i el Sr. Antoni Chico, ex-regidor de la Paeria. Realitzada , al taller obrador i espai d’ Art La Xamba.

Aquesta geganta (al igual que la seva parella, Jaume I batejada l' any passat )


substituiexals realitzats l’any 1992 per Manel Vidal de les Borges Blanques,



i esdevindran, un destacat element identificador del barri. Aquests nous gegants son fruit d’un repte personal de Bragado i Herrera, components de la Xamba: que amb un estil ja definit, compaginen el seu treball artistic personal amb la ferma i encoratjada pretensió de dignificar, renovar i potenciar la Cultura Popular.

S’ha emprat el sistema tradicional dels Constructors de Gegants Catalans, amb cartró pedra i una acurada qualitat escultórica. La seva alçada es d´uns dos metres vuitanta-cinc cm i el seu pes no arriva als 45 kg. Éssent, dels catorze gegants realitzats fins a la data, un dels gegants amb menys pes. La vestimenta de l’época, plena de detalls, ha estat realitzada sota la supervisió dels joves escultors, per la dissenyadora, modista i estilista Maria Cucurull i el seu equip de professionals i amb la compaginació de diferents verds i colors terra, s’ ha volgut donar credibilitat i dignitat al mateix temps que es complementen amb els colors de la vestimenta de Jaume I el conqueridor.

No hay comentarios:

another samurai animation

KODO - Heartbeat Video 2007

http://www.youtube.com/watch?v=jPdOmY1BjAU

samurai-kodo

Heavenly Sword Anime Complete 1 - 5 on PS3

Heavenly Sword - Chapter Six The Goddess (Part 1 of 2)

SPOILER: heavenly sword ending cutscene